.

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Νέα Αυτοδιοικητική Κίνηση Πολιτών ΝέστουΗ Νέα Αυτοδιοικητική Κίνηση Πολιτών του Δήμου Νέστου, μετά από την πρώτη παρέμβαση-κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου μας, η οποία προκάλεσε συζητήσεις σε όλο το Δήμο, προβληματισμό, αναμόχλευση, διάλογο και ενίοτε πανικό, πιστή στης αρχές της πρώτης διακήρυξης, προχωρά στο επόμενο βήμα.

Καλεί τους πολίτες οι οποίοι αντιμετώπισαν με θετικό βλέμμα την Κίνηση αυτή, τους πολίτες που ασπάστηκαν και τους προβληματισμούς αλλά και τις αρχές που τέθηκαν από το πρώτο κείμενο-διακήρυξη, υπογράφοντάς το ή θα το υπογράψουν μέχρι τότε, σε μια ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 του Δεκέμβρη σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Στην ανοιχτή αυτή συγκέντρωση, παίρνει σάρκα και οστά το όνειρο για μια Αυτοδιοικητική Ομάδα, σύγχρονη, ευέλικτη, με ρεαλιστικό όραμα για τον Τόπο, χωρίς τα βαρίδια των κομματικών μανδυών του παρελθόντος και με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας, με ενεργό συμμετοχή του πολίτη. Μια Αυτοδιοικητική Ομάδα που σκύβει στη Νεολαία για να ακούσει τα προβλήματά της δίνοντάς της πρωταγωνιστικό ρόλο, που είναι κοντά στον συμπολίτη της χωρίς στεγανά, διαχωρισμούς, «προκρίσεις» και «διακρίσεις».
Μια συγκέντρωση ανοιχτή στους πολίτες στην οποία θα τεθούν οι αρχές, οι όροι και οι υποψηφιότητες μιας επίσης ανοιχτής ψηφοφορίας που θα ακολουθήσει την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, για να προκύψει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, με το οποίο θα συμμετέχει στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου η Αυτοδιοικητική Κίνηση. Ο επικεφαλής όπως αποδείξαμε από την μέχρι τώρα πρακτική μας, έχει σημασία αλλά όχι τη μέγιστη. Ρηξικέλευθη μεν άποψη αλλά και πρωτόγνωρες διαδικασίες για την πόλη μας, όμως αυτή είναι η ιδεολογία μας.
Σημαντικότερη είναι η άρτια οργάνωση και λειτουργία μιας Ομάδας ανθρώπων που με νου μακριά από κάθε αγκύλωση και ψευτοματαιδοξία θα εργαστεί για τον Τόπο και μόνο αυτό. Όσο κι αν κάποιοι πάνε να μας εγκλωβίσουν σε συμπληγάδες διαχέοντας μέσα στην «Αγορά» φήμες για δήθεν συνεργασίες ή απόψεις για «σταλινικές» μεθόδους (φήμες εκπορευόμενες από τον πανικό τους), εμείς δεν πέφτουμε στην παγίδα και απαντούμε με καθαρά λόγια και καθαρές πράξεις.
Ανοιχτές διαδικασίες σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.
Ανοιχτές διαδικασίες καθαρών ανθρώπων οι οποίοι δεν παντρεύτηκαν ποτέ καμία «θεσούλα», δεν διακατέχονται από κανενός είδους ματαιοδοξία, αγαπούν μόνο τον Τόπο τους. Αυτόν θέλουν να υπηρετήσουν και να βοηθήσουν την πρόοδό του.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ

Δημοτικές Περιφερειακές Εκλογές 2014 - Ολα τα τελευταία νέα

Δημοσίευση σχολίου

Breaking

 
Design by FBTemplates | BTemplate3s