.

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Συνάντηση του Βαγγέλη Παππά με αγρότες στις κρηνίδες

Την όδευση του αγωγού ΤΑΡ, προέταξαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Βαγγέλη Παππά ως το μείζον θέμα που τους απασχολεί, οι αγρότες της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, σε συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου στις Κρηνίδες.


Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων με φορείς και συλλόγους του δήμου Καβάλας, τις οποίες οργανώνει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση».

Παρουσία του πρόεδρου Θέμη Καλπακίδη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Καβάλας, ο κ. Παππάς ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος οι οποίοι αναφέρονται στον πρωτογενή τομέα και την στήριξή του, με απώτερο στόχο τη δημιουργία προοπτικών για απασχόληση.

Τόσο το θέμα λειτουργίας γραφείου για τη στήριξη νέων αγροτών σε δυναμικές καλλιέργειες, όσο και η δυνατότητα ανάπτυξης θερμοκηπίων που θα τροφοδοτούνται με ζεστό νερό -συνεπεία λειτουργίας εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας- κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρόντων στη συνάντηση αυτή.

Επιπροσθέτως των όσων ανέφερε ο κ. Παππάς, οι αγρότες της περιοχής των Φιλίππων τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει ένας φορέας διαχείρισης των υδάτων άρδευσης αφού, το σημερινό καθεστώς, με την εμπλοκή πολλών φορέων μόνο προβλήματα δημιουργεί.

Εξάλλου, υπογράμμισαν την αναγκαιότητα ύπαρξης εδαφολογικού εργαστηρίου (στο πρότυπο αυτού της ΕΑΣ Παγγαίου που πλέον δε λειτουργεί) προκειμένου να υποβοηθά την εργασία των αγροτών.

Ο κ. Παππάς άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επισημάνσεις και τους προβληματισμούς των αγροτών, υποσχόμενος με την πάροδο των εορτών μια νέα συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν με περισσότερες λεπτομέρειες τα ζητήματα αυτά.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ

Δημοτικές Περιφερειακές Εκλογές 2014 - Ολα τα τελευταία νέα

Δημοσίευση σχολίου

Breaking

 
Design by FBTemplates | BTemplate3s