.

Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Κατέβηκε η ηλεκτρονική δημοσκόπηση για τον Δήμο Παγγαίου

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας γράψαμε για την ηλεκτρονική δημοσκόπηση που έτρεχε στον παρακάτω σύνδεσμο http://poll.pollcode.com/2865553_result_paused

Απο την Παρασκευή όπως μαθαίνουμε η δημοσκόπηση έχει σταματήσει και πλέον δεν μπορει να ψηφίσει κάποιος.

Την δημοσκόπηση ανακαλύψαμε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου όταν και τα αποτελέσματα είχαν ως εξήςΑπο την στιγμή που σηκώσαμε την ανάρτηση η ηλεκτονική δημοσκόπηση μέσα σε λίγη ώρα είχε φτάσει σε διπλάσιους ψήφους συμμετοχών με το σύνολο αυτών να πηγαίνουν σε ένα συγκεκριμένο υποψήφιο. Αποτέλεσμα το γκάλοπ κάποια στιγμή να κατέβει.

Διαβάστε παρακάτω σχόλια των χρηστώνΤην εξέλιξη της υπόθεσης ηλεκτρονική δημοσκόπηση στον ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ διαβάζουμε και στο blog ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

5.1.14
Περί Γκάλοπ.
Φαίνεται να είναι γραφτό σε αυτό τον Δήμο ότι ποτέ δεν θα έχουμε ένα καθώς πρέπει δικτυακό γκάλοπ για τις δημοτικές εκλογές.

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου ανακαλύψαμε ότι έτρεχε ένα γκάλοπ σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές. Το γκάλοπ αυτό έτρεχε στο site Poll code και ήταν open source code δηλαδή όποιος είχε ένα site ή σελίδα στο facebook ή tweeter μπορούσε να τρέξει το γκάλοπ από την σελίδα του. Επειδή το γκάλοπ είχε ενδιαφέρον και όταν εμείς το ανακαλύψαμε ήταν στο ξεκίνημα το βάλαμε και στο blog μας καθώς και στην σελίδα μας στο face book όπου εκεί το είδαμε και σε άλλα προφίλ χρηστών.

Το γκάλοπ έτρεξε για κάποιες ώρες και μέχρι ενός σημείου είχε μια νορμάλ ροή και μάλιστα ήταν και πολύ ενδιαφέρον, αλλά ξαφνικά σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα υπήρξε μία "θύελλα" ψήφων υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου που μέχρι εκείνη την ώρα δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.

Αναλύοντας τα στοιχεία που σας παραθέτουμε κανείς μπορεί να δει ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος στους πρώτους 150 ψήφους είχε πάρει 18 ψήφους ήτοι 12% και ξαφνικά στους επόμενους 53 ψήφους έλαβε τους 40 ψήφους δηλαδή το 75% των ψήφων με αποτέλεσμα να φτάσει τον υποψήφιο στην πρώτη θέση.
Οι υπεύθυνοι διέκοψαν το γκάλοπ και εμάς μας έμεινε η πίκρα και το ερώτημα γιατί κάποιος θα ήθελε να "κλέψει" σε ένα απλό γκάλοπ.

Δείτε την εξέλιξη του γκάλοπ που έληξε άδοξα μέσα σε λίγες ώρες.


Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο , σε αντίστοιχο γκάλοπ στις δημοτικές εκλογές του 2010 που εμείς είχαμε δημιουργήσει στην σελίδα μας είχε συμβεί το ίδιο πράγμα και τότε και εμείς διακόψαμε το γκάλοπ.

Μπορείτε να διαβάσετε τι ακριβώς είχε συμβεί και τότε ΕΔΩ

Υ.Γ.
Το γκάλοπ σταμάτησε την Παρασκευή και εμείς δεν είχαμε διάθεση να δώσουμε συνέχεια στο θέμα αλλά Σάββατο βράδυ δεχτήκαμε μέσω face book επίθεση από το περιβάλλον υποψηφίου που μας κατηγόρησε ότι σκόπιμα ΕΜΕΙΣ διακόψαμε το γκάλοπ ώστε ο κόσμος μην δει την εξέλιξη, το μεγαλείο και την επιτυχία του συγκεκριμένου υποψηφίου.

Συμβουλή: Όταν έχεις την φωλιά σου λερωμένη μην θέλεις να βγεις και από πάνω απλά κάνε την πάπια.


ΑΠΟΨΗ BLOG Υπάρχει το νόμιμο υπάρχει και το ηθικό. 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ

Δημοτικές Περιφερειακές Εκλογές 2014 - Ολα τα τελευταία νέα

Δημοσίευση σχολίου

Breaking

 
Design by FBTemplates | BTemplate3s