.

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ οι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλα τα ονόματα

Δεν πρόλαβε να μπεί το 2014 έτος αυτοδιοικητικών εκλογών και τα ονόματα υποψηφίων δίνουν και παίρνουν.

Σε εφημερίδες και διαδίκτυο εμφανίζονται όλο και περισσότερα άρθρα με ονόματα πιθανών υποψηφίων.

Σένα απο αυτά στην διαδικτυακή  iefimerida.gr του Χρήστου Ράπτη διαβάζουμε σε άρθρο με τίτλο

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές -Ολα τα ονόματα 

24.12.2013 10:05

Σε «επιστράτευση» των κορυφαίων στελεχών προχωρά η Κουμουνδούρου ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών, με τις διεργασίες να κορυφώνονται αμέσως μετά τις γιορτές στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που έχει προγραμματιστεί για τις 11 και 12 Ιανουαρίου.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να προχωρήσει σε «ανοίγματα» , κι έτσι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει προκειμένου απέναντι στον Απ. Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να στηριχθεί ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης. 

Στην περιφέρεια Αττικής και στο δήμο Αθηναίων, η μάχη θα δοθεί με κορυφαία στελέχη, α ν και δεν υπάρχει μεγάλη προθυμία. 

Για το δήμο της πρωτεύουσας, προσανατολίζονται στον Δημήτρη Παπαδημούλη καθώς και στη Ρένα Δούρου, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο οι δύο πλευρές. 

Η Σοφία Σακοράφα, είναι επικρατέστερη για την Περιφέρεια Αττικής, αν και σε αρκετά υψηλή θέση στις δημοσκοπήσεις έρχεται και ο Αλέξης Μητρόπουλος. 

Για το δήμο Πειραιά, δρομολογείται η υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα και για δήμαρχος Περιστερίου προτείνεται από την τοπική ο Ανδρέας Καρίτζης. 

Για το δήμο Θεσσαλονίκης, οι καλά γνωρίζοντες επισημαίνουν πως έχει γίνει πρόταση στον καθηγητή του ΑΠΘ Αριστείδη Καζάκο, -ο οποίος έχει τη μεγάλη αποδοχή και της Αριστερής Πλατφόρμας- , με την πρόταση να παραμένει στο τραπέζι αν και ο ίδιος είναι προς ώρας αρνητικός. Στον αντίποδα, λιγότερες πιθανότητες έχει ο Τάσος Κουράκης , ενώ ανοιχτό παράθυρο αφήνουν και για τον Γιάννη Μπουτάρη. 

 Για την περιφέρεια Ηπείρου συζητείται η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη. 

Για την περιφέρεια Κρήτης έχει προταθεί ο βουλευτής Χανίων Γιώργος Σταθάκης. 
Εναλλακτικά ακούγεται και το όνομα του Μιχάλη Κριτσωτάκη, ενώ στα Ιόνια νησιά, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το όνομα του Γιάννη Μπαλάφα και για τη περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποψήφιος θα είναι ο δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ

Δημοτικές Περιφερειακές Εκλογές 2014 - Ολα τα τελευταία νέα

Δημοσίευση σχολίου

Breaking

 
Design by FBTemplates | BTemplate3s